Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του κολυμβητηρίου Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ,  ημέρα Κυριακή 7/2/2016 και ώρα 11 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

- Απολογισμός δράσης της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

- Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών

- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Όποιο μέλος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5/2/2016, να επικοινωνήσει με τον κο Μανώλη Αργυρό ή να αποστείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επισημαίνουμε ότι η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία αν παρευρίσκεται τουλάχιστον το 1/3 των ταμειακά εντάξει μελών και οι αποφάσεις της λαμβάνονται με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων.

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Απευθυνόμαστε σε όλους  και ιδιαίτερα στους νέους,  που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές του αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

elliniko kafeneio kanakarisluxMINI MARKEToinoagorao kokkinossyrigasfournos tis agorasglobaldenaxasbidalisliquidwindArmakolas smallto farmakeio armakolaCreamAndDustaegean beauty armakola eleni