Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2ος Λαϊκός Αγώνας Μαούς - Άνω Μερά Μυκόνου

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κυκλάδων, το τμήμα στίβου του ΑΟΜυκόνου και o A.Σ. Άνω Μεράς προκηρύσσουν τον λαϊκό αγώνα δρόμου με την επωνυμία Ο γύρος της Μαούς – Άνω Μερά ο οποίος θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Άντρες (γεννημένοι από το 2000 και μεγαλύτεροι), Γυναίκες (γεννημένες από το 2000 και μεγαλύτερες), μαθητές γυμνασίου (2001-2003) μαθήτριες γυμνασίου (2001-2003), μαθητές δημοτικών σχολείων (2004-2007), μαθήτριες δημοτικών σχολείων (2004-2007)

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

3. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 17:00

3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άνω Μερά Μυκόνου

Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία της Άνω Μεράς

4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

α) Αποστάσεις

13.700 μέτρα Αντρών
13.700 μέτρα Γυναικών

8.000 μέτρα Αντρών για περιπατητές
8.000 μέτρα Γυναικών για περιπατητές.
8.000 μέτρα Αντρών
8.000 μέτρα Γυναικών
1.600 μέτρα Γυμνασίων (Αγόρια)
1.600 μέτρα Γυμνασίων (Κορίτσια)
900 μέτρα Δημοτικών σχολείων (Αγόρια)
900 μέτρα Δημοτικών σχολείων (Κορίτσια)

β) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, είτε έχουν επίσημο δελτίο του ΣΕΓΑΣ, είτε όχι.

γ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επιτόπου μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Οι αθλητές που έχουν στείλει δηλώσεις συμμετοχής επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγωνίσματος τους.

δ) Έπαθλα

Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας απονέμονται μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής, ενώ διπλώματα συμμετοχής απονέμονται και σε όλους τους συμμετέχοντες.

ε) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

- Στους αγώνες ισχύουν οι πρόσφατοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.
 Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων Δημήτρη Τσαρτσάλη σύμφωνα με τους κανονισμούς.

στ) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

• αθλητές διαθέτουν δελτίο συλλόγου, μπορούν να προσκομίσουν το δελτίο ως απόδειξη ότι έχουν εξεταστεί από ιατρό με την προϋπόθεση ότι το δελτίο διαθέτει στο πίσω μέρος του πρόσφατη θεώρηση από τον ιατρό.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς.
Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
• Οι ανεξάρτητοι αθλητές και οι μαθητές των σχολείων που δεν έχουν θεωρημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας., πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Όλοι οι συμμετέχοντες που δεν έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από ιατρό, πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη για τη συμμετοχή τους σχετικά με ότι έχει σχέση με την υγεία τους και ειδικά οι ανήλικοι υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι συμφωνούν για την συμμετοχή τους.

• Ο Δήμος Μυκόνου είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για τους αθλητές – αθλήτριες. Εκτός από την παρουσία ιατρού, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ στον τόπο τέλεσης των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκειά τους.

elliniko kafeneio kanakarisluxMINI MARKEToinoagorao kokkinossyrigasfournos tis agorasglobaldenaxasbidalisliquidwindArmakolas smallto farmakeio armakolaCreamAndDustaegean beauty armakola eleni