Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

Όραμα Ελπίδας

orama elpidas

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς Σύρου, στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων του, καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους πολίτες της Σύρου, να στηρίξουν την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ"


Συμμετέχουμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ερμής στην Ερμούπολη με θέμα «Μεταμόσχευση Μυελού των οστών και η σημασία της εθελοντικής προσφοράς».
Εγγραφόμαστε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών την Παρασκευή 15 Ιουλίου μετά το κλείσιμο της εκδήλωσης, το Σάββατο 16 Ιουλίου ή την Κυριακή 17 Ιουλίου, 11:00 – 13:00 στην πλατεία Μιαούλη.

Η εθελοντική προσφορά μυελού των οστών αποτελεί το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, χαρίζοντας ζωή. Η μεταμόσχευση μυελού των οστών αποτελεί κυριολεκτικά «θεραπεία σωτηρίας» για ασθένειες όπως, η λευχαιμία, απλαστική αναιμία , οι κληρονομικές ανοσοανεπάρκειες, η μεσογειακή αναιμία, που δεν μπορούν να θεραπευτούν με άλλο τρόπο.


Ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, πεθαίνουν κάθε χρόνο γιατί ο μυελός των οστών τους είναι ανεπαρκής ή έχει καταστραφεί. Η εξέλιξη τα επιστήμης δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε εμάς να σώσουμε αυτούς τους ανθρώπους.


Γίνε και εσύ Εθελοντής δότης Μυελού των οστών.
Γίνε και εσύ εθελοντής κρίκος της αλυσίδας ζωής.

elliniko kafeneio kanakarisluxMINI MARKEToinoagorao kokkinossyrigasfournos tis agorasglobaldenaxasbidalisliquidwindArmakolas smallto farmakeio armakolaCreamAndDustaegean beauty armakola eleni