Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ
Finikas Run

Αγώνες ανδρών/γυναικών 3χλμ και 6 χλμ
Παράλληλοι αγώνες παιδιών 100μ, 200μ, 400μ, 800μ


Φοίνικας Σύρου,
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017


Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Τοπική Κοινότητα Φοίνικα, ο Σύλλογος Κριτών Στίβου Κυκλάδων, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος - Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου 3 χλμ, 6 χλμ ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 200μ.(για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού), 400 μ. (για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού), και 800 μ. (για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού) το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017, στον Φοίνικα Σύρου.


Οι αγώνες ανδρών/γυναικών θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Finikas Run
ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 3 χλμ / 6 χλμ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Φοίνικας Σύρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : 12:30
ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Φοίνικα στην παραλία του Φοίνικα Σύρου
ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού μερικώς φυλασσόμενη με ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων και εθελοντές σε σημεία διασταυρώσεων
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : 60 λεπτά

 Παράλληλα με τους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα διεξαχθούν και οι παρακάτω αγώνες δρόμου για παιδιά:

Αγώνας Δρόμου για παιδιά 100, 200, 400 και 800 μέτρων
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Φοίνικας Σύρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

  • 100 μέτρα, για παιδιά προσχολικής : 11:45
  • 200 μέτρα, για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού : 11:50
  • 400 μέτρα, για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού : 12:00
  • 800 μέτρα, για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού : 12:15

ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Φοίνικα στην παραλία του Φοίνικα Σύρου


ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα διακοπεί πλήρως η διεύλευση οχημάτων στην παραλία του Φοίνικα

 


 

 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
 Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.syrosrunners.gr

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Α) Οι αγώνες ανδρών/γυναικών είναι ανοιχτοί λαϊκοί αγώνες και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδόμενα τους.
Β) Η συμμετοχή παιδιών στους αγώνες δρόμου για παιδιά 100, 200, 400 και 800 μέτρων είναι δυνατή αφού προσκομίσουν στην γραμματεία των αγώνων, κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα η οποία θα επιτρέπει την συμμετοχή.

Υπόδειγμα βεβαίωσης συγκατάθεσης και υπεύθυνης δήλωσης θα είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrosrunners.gr, επίσης θα διατίθεται, την προηγούμενη ημέρα των αγώνων και από την γραμματεία.

Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ- ΕΠΑΘΛΑ
Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές/τριες, (ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες) σε κάθε αγώνισμα.
- Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα ανδρών/γυναικών, θα απονεμηθεί χειροποίητο αναμνηστικό συμμετοχής. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.
- Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.syrosrunnners.gr, μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουρίου 2017. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών θα υπάρχει και την ημέρα του αγώνα, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από την εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων, που θα βρίσκεται στην παραλία του Φοίνικα. Όριο εγγραφών για όλα τα αθλήματα συνολικά 500 αθλητές.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής σε κανέναν από τους προαναφερόμενους αγώνες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ασθενοφόρο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα στο νοσοκομείο Σύρου. Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχει τουλάχιστον ένα εξειδικευμένο άτομο στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέμα υγείας που θα οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες/ουσες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/ τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά, μπανάνες και χυμοί για τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Χρονομέτρηση
Την χρονομέτρηση των αγώνων ανδρών/γυναικών καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα αναλάβει ο Σύλλογος Κριτών Στίβου Κυκλάδων.

Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.syrosrunners.gr, αμέσως μετά από την λήξη των αγώνων.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 13:00 στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την ίδια ημέρα του αγώνα, από τις 10:30 από την γραμματεία της διοργάνωσης στην παραλία του Φοίνικα. Για τους ανήλικους δρομείς θα πρέπει να κατατεθεί από τον κηδεμόνα τους υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Για τις παροχές της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrosrunners.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες δίνονται απογευματινές ώρες στα τηλέφωνα:

  • 6939242433, κος Μανώλης Αργυρός και
  • 6937321657, κα Λουΐζα Βαρθαλίτου.
  • Μέσῳ e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Επίσης στην ιστοσελίδα www.syrosrunners.gr

Σημείωση:
1. Η Αγωνόδικος Επιτροπή μπορεί να τροποποιήσει το αγωνιστικό και ωρολόγιο πρόγραμμα, ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών. Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, με δική τους ευθύνη, οφείλουν να ενημερωθούν για τις όποιες πιθανές αλλαγές του προγράμματος.
2. Για ό,τι άλλο δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη, την απόλυτη αρμοδιότητα για διευκρινίσεις και αποφάσεις, έχει η Οργανωτική και Αγωνόδικος Επιτροπή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Οι συνδιοργανωτές των αγώνων