Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

 • Ευχαριστήριο στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

  Ευχαριστούμε πολύ το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Σύρου Ερμούπολης για την παραχώρηση της αίθουσας με βάρη που βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο "Δημήτριος Βικέλας". Η αίθουσα διατίθεται για τα μέλη του Συλλόγου μας, τις παρακάτω ώρες και ημέρες:

  Δευτέρα και Τετάρτη 17:00 - 19:00

  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 19:00 - 21:00

   

  gym1

  gym2

  gym3

 • Ετήσια συνδρομή

  Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό της ετήσιας συνδρομής καθορίστηκε στα 10€.

  Σας παρακαλούμε, να φροντίσετε για την έγκαιρη οικονομική σας τακτοποίηση, καθώς, όπως γνωρίζετε, η συνδρομή μας είναι ο βασικός και κύριος πόρος του Συλλόγου.

  Η είσπραξη της συνδρομής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • κατάθεση του ποσού των 10€, στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR56 0171 6730 0066 7313 8086 476 / όνομα δικαιούχου Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς Σύρου.
  • κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ταμία του Συλλόγου, κο Ισίδωρο Παλαμάρη τηλ. 6936691747.

  Όλα τα ιδρυτικά μέλη έχουν ήδη πληρώσει το ποσό της συνδρομής τους.για το τρέχον έτος.

 • Αποτελέσματα αθλητών του Συλλόγου στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και στον 9ο Ημιμαραθώνιο Θ. Σταμόπουλος

  5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας:

  Συμμετοχές δρόμου 21,1 χιλιομέτρων
  Δημήτρης Κούβαρης: 2:22:01
  ‘Αγης Μακριδάκης: 1:39:20
  Γιώργος Δεναξάς: 1:38:16
  Μιχάλης Βακόνδιος: 1:52:10
  Μαρία Μπισκετζή: 2:17:55
  Τάσος Βλάχος: 2:00:56
  Βασίλης Πάσσαρης: 2:00:57
  Γιώργος Ρόζος: 2:40:02
  Αργύρης Ρούσσος: 1:44:03
  Αλέξης Κοντογεώργης: 1:59:50
  Διονύσης Μεσσάρης: 1:58:13
  Ιωάννης Ρούσσος: 2:17:51
  Δημήτρης Αρβανίτης: 1:39:01
  Ισίδωρος Βουτσίνος: 1:59:04
  Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: 1:44:00

  Συμμετοχές δρόμου 5 χιλιομέτρων
  Αναστασία Κασάνη: 0:51:49
  Άρης Κορφιάτης: 0:39:54
  Λούης Γάδ: 0:25:29
  Βελούδου Γεωργία: 0:28:18
  Ζάννες Ρούσσος: 0:45:20

  Συμμετοχές δρόμου 3 χιλιομέτρων
  Συμεών Παπαγεωργίου: 0:18:25
  Βελούδου Γεωργία: 0:16:28

  9ος Ημιμαραθώνιος Θ. Σταμόπουλος (Καλαμπάκα - Τρίκαλα)

  Συμμετοχές δρόμου 21,1 χιλιομέτρων
  Γιώργος Ζαγκούλης: 01:36:35
  Αλέκος Νάκας: 01:47:46
  Γιάννης Πρίντεζης: 01:43:24
  Ισίδωρος Παλαμάρης: 01:23:52
  Γιώργος Βαρβαρήγος: 02:19:17
  Νίκος Αλτουβάς: 01:47:49

 • Πολυπληθής η συμμετοχή του Συλλόγου σε αγώνες δρόμου

  hmimarathonios athinas

  Την Κυριακή 20 Μαΐου 2016 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας θα μας εκπροσωπήσουν σε δύο από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα της Άνοιξης, στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα – Τρίκαλα. Μένουμε συντονισμένοι…
  Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε δρομική δικαίωση!


  5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2016
  Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθήνας. Η απήχηση του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες μυημένους δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο αλλά και απλούς πολίτες που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα μεγάλο μαζικό δρομικό γεγονός. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Ημιμαραθώνιου Δρόμου (21.100μ.), 3 και 5 χιλιομέτρων και 1000μ για αθλητές ΑΜΕΑ & Special Olympics. Όλοι οι αγώνες δρόμου έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην καρδιά της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, διανύοντας διαφορετικές διαδρομές στο ιστορικό κέντρο και τις βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης

  .
  Συμμετοχές Ημιμαραθωνίου δρόμου
  Δημήτρης Κούβαρης, ‘Αγης Μακριδάκης, Γιώργος Δεναξάς, Μιχάλης Βακόνδιος, Μαρία Μπισκετζή, Τάσος Βλάχος, Βασίλης Πάσσαρης, Γιώργος Ρόζος, Αργύρης Ρούσσος, Αλέξης Κοντογεώργης, Διονύσης Μεσσάρης, Γιάννης Ρούσσος, Δημήτρης Αρβανίτης, Σιδερής Βουτσίνος, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος
  Συμμετοχές δρόμου 5 χιλιομέτρων
  Αναστασία Κασάνη, Άρης Κορφιάτης, Σίσσυ Κλαπανάρα, Λούης Γαδ


  9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»
  Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» στη διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα. Η μεγάλη συμμετοχή κάθε χρόνο δρομέων, καθώς και η άψογη διοργάνωσή του, έχουν συμβάλει ώστε να θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα. Πολλοί δρομείς επιλέγουν τον συγκεκριμένο αγώνα εν όψει της προετοιμασίας τους για τους μαραθωνίους της Άνοιξης. Ο αγώνας διεξάγεται σε επίπεδη ασφάλτινη διαδρομή και θεωρείται ένας από τους «γρηγορότερους» ημιμαραθωνίους της Ελλάδας. Εκτός από τον αγώνα των 21,1 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και αγώνας 6 km και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά.


  Αθλητές του Συλλόγου μας που θα συμμετάσχουν στον ημιμαραθώνιο δρόμο:
  Γιώργος Ζαγκούλης, Αλέκος Νάκας, Γιάννης Πρίντεζης, Ισίδωρος Παλαμάρης, Γιώργος Βαρβαρήγος, Νίκος Αλτουβάς

 • Φωτογραφίες από την χοροσπερίδα

  Την Παρασκευή 11 Μαρτίου στην ταβέρνα «Ο Ραφογιάννης», στην Αζόλιμνο αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας μαζευτήκαμε και γιορτάσαμε τις απόκριες. Ντυμένοι αποκριάτικα, με πολύ γλέντι, φαγητό, χορό περάσαμε πολύ ωραία. Για του λόγου το αληθές...

   

 • Πρόσκληση σε αποκριάτικη χοροεσπερίδα

  μασκα

  Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρομείς Σύρου» σας καλεί, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, ώρα 20.30, στην ταβέρνα «Ο Ραφογιάννης», στην Αζόλιμνο. Ελάτε να γιορτάσουμε τις απόκριες ντυμένοι αποκριάτικα, με γλέντι, φαγητό, χορό και εκπλήξεις. Στην εκδήλωση θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά.
  Η τιμή ορίζεται στα 15 ευρώ κατά άτομο στην οποία περιλαμβάνονται ζωντανή μουσική, πλούσιο μπουφέ, άφθονο κρασί και αναψυκτικά.
  Θερμή παράκληση, να ειδοποιήσετε έγκαιρα για τις κρατήσεις θέσεων, μέχρι την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Ενημερώστε τον Ισίδωρο Παλαμάρη στο τηλ. 6936691747 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


  Σας περιμένουμε όλους με την παρέα σας να περάσουμε ένα όμορφο και κεφάτο βράδυ.

  Δρομείς Σύρου

 • Προκήρυξη αγώνα δρόμου Άνω Μεράς Μυκόνου

  Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  2ος Λαϊκός Αγώνας Μαούς - Άνω Μερά Μυκόνου

  Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κυκλάδων, το τμήμα στίβου του ΑΟΜυκόνου και o A.Σ. Άνω Μεράς προκηρύσσουν τον λαϊκό αγώνα δρόμου με την επωνυμία Ο γύρος της Μαούς – Άνω Μερά ο οποίος θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Άντρες (γεννημένοι από το 2000 και μεγαλύτεροι), Γυναίκες (γεννημένες από το 2000 και μεγαλύτερες), μαθητές γυμνασίου (2001-2003) μαθήτριες γυμνασίου (2001-2003), μαθητές δημοτικών σχολείων (2004-2007), μαθήτριες δημοτικών σχολείων (2004-2007)

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

  3. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 17:00

  3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άνω Μερά Μυκόνου

  Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία της Άνω Μεράς

  4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  α) Αποστάσεις

  13.700 μέτρα Αντρών
  13.700 μέτρα Γυναικών

  8.000 μέτρα Αντρών για περιπατητές
  8.000 μέτρα Γυναικών για περιπατητές.
  8.000 μέτρα Αντρών
  8.000 μέτρα Γυναικών
  1.600 μέτρα Γυμνασίων (Αγόρια)
  1.600 μέτρα Γυμνασίων (Κορίτσια)
  900 μέτρα Δημοτικών σχολείων (Αγόρια)
  900 μέτρα Δημοτικών σχολείων (Κορίτσια)

  β) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, είτε έχουν επίσημο δελτίο του ΣΕΓΑΣ, είτε όχι.

  γ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επιτόπου μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Οι αθλητές που έχουν στείλει δηλώσεις συμμετοχής επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγωνίσματος τους.

  δ) Έπαθλα

  Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας απονέμονται μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής, ενώ διπλώματα συμμετοχής απονέμονται και σε όλους τους συμμετέχοντες.

  ε) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

  - Στους αγώνες ισχύουν οι πρόσφατοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.
   Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων Δημήτρη Τσαρτσάλη σύμφωνα με τους κανονισμούς.

  στ) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

  • αθλητές διαθέτουν δελτίο συλλόγου, μπορούν να προσκομίσουν το δελτίο ως απόδειξη ότι έχουν εξεταστεί από ιατρό με την προϋπόθεση ότι το δελτίο διαθέτει στο πίσω μέρος του πρόσφατη θεώρηση από τον ιατρό.

  Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς.
  Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
  • Οι ανεξάρτητοι αθλητές και οι μαθητές των σχολείων που δεν έχουν θεωρημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας., πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες.
  Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
  Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

  Όλοι οι συμμετέχοντες που δεν έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από ιατρό, πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη για τη συμμετοχή τους σχετικά με ότι έχει σχέση με την υγεία τους και ειδικά οι ανήλικοι υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι συμφωνούν για την συμμετοχή τους.

  • Ο Δήμος Μυκόνου είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για τους αθλητές – αθλήτριες. Εκτός από την παρουσία ιατρού, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ στον τόπο τέλεσης των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκειά τους.

 • Αποτελέσματα 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου και παράλληλων αγώνων

  nayplio2015

  Αποτελέσματα συριανών αθλητών στον Μαραθώνιο ,Ημιμαραθώνιο και 5χλμ στο Ναύπλιο 15-03-2015. Συγχαρητήρια σε όλους.

  Μαραθώνιος
  Νομικός Ιάκωβος 3.34.07
  Αργυρός Εμμανουήλ 3.51.21
  Παπουτσάς Τάκης 3.53.57
  Μακριδάκης Άγης 3.55.43
  Νάκας Αλέκος 4.13.28
  Γεωργόπουλος Ανδρέας 4.19.58
  Αλτουβάς Νίκος 5.20.12
  Βαρβαρήγος Γιώργος 5.20.12

  Ημιμαραθώνιος
  Γεωργόπουλος Χριστόφορος 1.19.12
  Παλαμάρης Ισίδωρος 1.27.32
  Τζαβάρα Ιωάννα 2.12.00
  Ρούσσος Γιάννης 2.14.20
  Μπισκεντζή Μαρία 2.20.05
  Κούβαρης Δημήτρης 2.41.17

  5ΧΛΜ
  Πάσσαρης Βασίλης 0.24.19
  Βλάχος Τάσος 0.25.55
  Λίτσα Σοφία 0.46.42
  Γιαννούλη Μαριλένα 0.4642
  Κασάνη Αναστασία 0.47.26

  Συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία Γαβριήλ Αγγέλα

 • 2ος Ημιμαραθώνιος Σύρου - Αίτημα προς το Δήμο

 • Συμμετοχές του Συλλόγου μας στους αγώνες Ναυπλίου

  Συμμετοχές δρομέων Σύρου στους αγώνες Ναυπλίου

  Μεγάλος αριθμός, για τα δεδομένα της Σύρου, αθλητριών και αθλητών θα συμμετάσχουν στους αγώνες του Ναυπλίου που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. Καλή επιτυχία σε όλους!

  Μαραθώνιος

  1. 2132 – ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
  2. 2137 – ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  3. 2138 – ΝΑΚΑΣ ΑΛΕΚΟΣ
  4. 2139 – ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
  5. 2131 – ΑΛΤΟΥΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  6. 2135 - ΑΡΓΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,
  7. 2134 – ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  8. 3086 – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Ημιμαραθώνιος

  1. 3094 – ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  2. 3087 – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
  3. 3088 – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
  4. 3107 – ΤΖΑΒΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
  5. 3108 – ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
  6. 3109 – ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  5 χιλιόμετρα

  1. 2648 – ΚΑΣΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  2. 2651 – ΠΑΣΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  3. 2653 – ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  4. 2654 – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
  5. 2655 – ΛΙΤΣΑ ΣΟΦΙΑ
  6. 3111 – ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  7. 3984 - ΡΟΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • Άγης ο Superman - Antiparos Ultra 100

                       Antiparos Ultra 100 

   agis-antiparos ultra2

           

   

   

  Με επιτυχία  ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου ο 1ος Διεθνής Υπερμαραθώνιος Αντιπάρου 100 χλμ., που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο «Αντίπαρος Εν Πλω», με τη συμμετοχή δρομέων από την Ιαπωνία, Τσεχία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Μαρόκο και Ελλάδα.

  Για άλλη μια φορά, ο Άγης Μακριδάκης (ο Superman) απέδειξε τις μαγικές του ικανότητες, τερματίζοντας, σ' αυτόν τον πολύ δύσκολο αγώνα, στην 7η θέση. Έδειξε ότι είναι έτοιμος για τον μεγάλο άθλο, έναν από τους πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρον, τον ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

   

  Μπράβο Άγη, πολλά συγχαρητήρια!

   

  Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα Aντίπαρος Ultra 100 :

  RUNNERS BIB  11.2 km 40.8 km 70.5 km  100 km
  MOHAMED SAOUTE  9 1:02 3:48 6:49 10:02
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 12 1:04 4:09 7:26 10:55
  ΡΑΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4 0:58 3:53 7:25 11:07
  ΜΑΣΤΡΟΠΕΡΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 1:01 4:07 7:31 11:21
  ΔΡΑΓΑΤΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ 17 1:02 4:11 7:46 11:30
  JANDA MAREK 5 1:03 4:10 7:36 11:44
  ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ 16 1:08 4:25 8:12 12:09
  YOSHIKOSHI OSAMU 13 0:58 3:51 7:55 12:24
  HICKMAN JASON 14 1:08 4:28 8:23 12:34
  ΚΟΜΗΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ 10 1:03 4:21 8:18 12:51
  ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 15 1:10 4:40 8:44 13:21
  MAUBAN XAVIER 6 1:06 4:48 9:38 14:25
  BROCKLEBANK SUSAN 7 1:04 4:56 9:44 15:18
  FUCKS THOMAS 8 1:04 4:37 9:52  
  ΞΑΝΘΑΚΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 1:13 5:20 10:37  
  ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1 1:13 5:20 10:37  
  ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 11 1:04 4:28
 • Συμμετοχή δρομέων του συλλόγου στον 7ο Ημιμαραθώνιο Θανάσης Σταμόπουλος

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΥΡΟΥ

  ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 1:33:48
  ΡΟΥΣΣΟΥ ΚΑΝΤΙΤΑ 2:04:09
  ΜΠΙΣΚΕΤΖΗ ΜΑΡΙΑ 2:17:14

 • Συμμετοχή δρομέων του συλλόγου στον 7ο Ημιμαραθώνιο Θανάσης Σταμόπουλος

  7os-imi-kalampaka-trikala

   

   

 • Αποτελέσματα 37ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθηνών - Αγώνας δρόμου 20 χλμ

  37ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθηνών - Αγώνας δρόμου 20 χλμ

   

  Για άλλη μια χρονιά οι Δρομείς Σύρου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και μας έκαναν υπερήφανους.

  Στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου ο 37ος αγώνας Δρόμου 20 χιλιομέτρων με τη συμμετοχή 1.388 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, η παρουσία τωνΔρομέων Σύρου. ήταν πάρα πολύ καλή. Κατάφεραν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους επιδόσεις και να δείξουν ότι είναι έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

  Τον αγώνα κέρδισε, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 1:06:51 και από τις γυναίκες πρώτη ήταν η Ντενίζ Δημάκη με χρόνο 1:16:02. Οι χρόνοι των Δρομέων Σύρου ήταν :

   

  Γυναίκες

  Ρουσσουνέλου Ευαγγελία

  2:03:02

  Τζαβάρα Ιωάννα

  2:03:02

  Μπισκετζή Μαρία

  2:08:02

  Παπαηλία Ευαγγελία

  3:04:59

  Άνδρες

  Βουτσίνος Ισίδωρος

  1:41:47

  Νάκας Αλέκος

  1:42:31

  Παπουτσάς Παναγιώτης

  1:43:48

  Καραμπάτσος Αθανάσιος

  1:44:35

  Χατζαντώνης Γεώργιος

  1:45:39

  Ρούσσος Ιωάννης

  2:08:25

 • ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ Μήλου

  segasΣύρος: 3 Μαρτίου 2014

                                      

                  

                                                                                                                   

  ΓΥΡΟΙ  ΠΟΛΕΩΝ  «ΜΙΧΑΛΗΣ  ΚΟΥΣΗΣ» 2013 - 2014

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  ΑΓΩΝΩΝ  ΔΡΟΜΟΥ  ΣΕ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ

  «ΓΥΡΟΣ  ΤΗΣ  ΠΟΛΗΣ  ΤΗΣ  Μήλου»

  Κυριακή 23η  Μαρτίου  2014  –  Αδάμαντας Μήλου, Κυκλάδες

   

  Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κυκλάδων, ο ΔΗΜΟΣ Μήλου και ο Παμμηλιακός Α.Σ., με τη συνεργασία και υποστήριξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσουν τους αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ Μήλου» και οι οποίοι θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ»2013 - 2014

  (ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:             Κυριακή   23η  Μαρτίου  2014

  3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  ΜΗΛΟΣ

  Χώρος εκκίνησης και τερματισμού: Στον Αδάμαντα  της Μήλου


   

  4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ – ΗΛΙΚΙΕΣ:

   

  α)  ΚΥΚΛΙΚΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ  ΜΕ  ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  ΑΝΔΡΩΝ     (ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

  4.500 μ.

  1998  και μεγαλύτεροι

  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  (ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

  3.000 μ.

  1998  και μεγαλύτερες

  β) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

  Επίσης εκτός βαθμολογίας θα διεξαχθούν τα παρακάτω αγωνίσματα:

  ΑΝΔΡΩΝ     (ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)  

  4.500 μ.

  1998  και μεγαλύτεροι

  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  (ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

  3.000 μ.

  1998  και μεγαλύτερες

  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ     

  1.500 μ.

  19992000 - 2001

  ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ 

  1.000 μ.

  2002 -  2003 - 2004

  5) ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

  ΑΝΔΡΩΝ     (ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

  4.500 μ.

  1998  και μεγαλύτεροι

  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  (ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.)

  3.000 μ.

  1998  και μεγαλύτερες

  ΔΙΑΔΡΟΜΗ:   ΚΥΚΛΙΚΗ

   


   

  α) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

   

  - Στα αγωνίσματα αυτά, έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ οι αθλητές – τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και έχει εκδοθεί γι’ αυτούς αθλητικό δελτίο από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

  β) ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ   ΚΥΚΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  Α / Γ:

   

  - Οι οργανωτές με τη συνεργασία και έγκριση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα επιλέξουν συγκεκριμένο  αριθμό αθλητών  - τριών και συνοδών εκτός Μήλου (περίπου 15-20) των οποίων θα καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας, από αυτούς που θα υποβάλουν δήλωση συμμετοχής, ανάλογα με τις μέχρι σήμερα επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και στις διεθνείς διοργανώσεις.

  - Η συμμετοχή και άλλων αθλητών – τριών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. που επιθυμούν να συμμετάσχουν χωρίς κάλυψη εξόδων από τους οργανωτές,  είναι ελεύθερη.


   

  * γ) ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ  4.500  ΑΝΔΡΩΝ  και 3.000  ΓΥΝΑΙΚΩΝ *:

  * Με την προϋπόθεση ότι το πλαίσιο χρηματοδότησης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα υλοποιηθεί και θα υπάρχει η ανάλογη οικονομική δυνατότητα, η ομοσπονδία μας στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2014 θα επιβραβεύσει την  αγωνιστική  προσπάθεια και επιτυχία των ΕΞΙ (6) πρώτων νικητών – τριών στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που θα ενταχθούν στο θεσμό «Γύροι – Πόλεως Μιχάλης Κούσης 2013 – 2014»,  με τα παρακάτω «χρηματικά βραβεία» για κάθε κατηγορία:

  * ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ  ΒΡΑΒΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ – ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

  ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ  ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

                      ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  1ος – 1η

  500 ευρώ

  2ος – 2η

  350 ευρώ

  3ος – 3η

  200 ευρώ

  4ος – 4η

  150 ευρώ

  5ος – 5η

   120 ευρώ

  6ος – 6η

   100 ευρώ

  δ)  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1) Οι δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με το συνημμένο έντυπο, για τους αθλητές – αθλήτριες εκτός Μήλου, πρέπει να έχουν σταλεί στην Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων (e-mail:segas_kykladwn@yahoo.gr) το αργότερο μέχρι τη   ΔΕΥΤΕΡΑ  17 Μαρτίου  2014.

  Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

   

  2) Τα σωματεία των Κυκλάδων θα στέλνουν συγκεντρωτική κατάσταση για όλους συνολικά τους αθλητές – αθλήτριες τους που θα αγωνιστούν, το αργότερο μέχρι τη  ΔΕΥΤΕΡΑ  17η  Μαρτίου  2014.

  Οι αθλητές – τριες θα οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους στην αίθουσα κλήσης (στο σημείο εκκίνησης των αγώνων) με την επίδειξη του δελτίου τους,  45΄ τουλάχιστον πριν από την έναρξη του αγωνίσματός τους.


   

  ε)  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

   

              Βαθμολογούνται οι ΔΩΔΕΚΑ (12) πρώτοι – τες αθλητές – τριες

   των αγωνισμάτων 4.500μ. ΑΝΔΡΩΝ και 3.000μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ σύμφωνα

  με την παρακάτω σταθερή βαθμολογία:  12 – 11 – 10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4

  – 3 – 2 - 1

                 

  στ)  ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  - ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (4.500 μ. Α  και 3.000 μ. Γ):

  Οι οργανωτές θα επιλέξουν, θα προγραμματίσουν και θα καλύψουν τις παρακάτω δαπάνες:

  α) Για τη μετακίνηση με ΠΛΟΙΟ ή ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ  όλων όσων αθλητών -τριών εγκριθεί η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης τους και μόνο με τα εισιτήρια που θα εκδώσουν οι οργανωτές (ανάλογα με την απόφαση - έγκριση των οργανωτών και ξεχωριστά για κάθε περίπτωση συμμετοχής, με άφιξη στην Μήλο πριν από τον αγώνα, την Παρασκευή  21 Μαρτίου ή το Σάββατο 22 Μαρτίου και επιστροφή την Κυριακή 23 Μαρτίου).

  β) Για τη φιλοξενία (1 ή 2 διανυκτερεύσεις με διατροφή, σε προκαθορισμένα ξενοδοχεία), όλων των αθλητών - τριών που έχουν ενημερωθεί από τους οργανωτές ότι θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησής τους.

  -                    ΣΕ  ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ – ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ( 4.500 μ. ΑΝΔΡΩΝ – 3.000 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ) ΔΕΝ  ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ «παρ. ε (α-β-γ)».

                          Εκτός από τους αθλητές - τριες που θα προσκαλέσουν οι οργανωτές με πλήρη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, για τους υπόλοιπους αθλητές – τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, οι οργανωτές θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν μειωμένες τιμές για τις μετακινήσεις, τη διαμονή και τη διατροφή τους. Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες:  6944356695, Δημήτρης Πάππας, 6937479793 Δημήτρης Τσαρτσάλης και  Ιάκωβος Καβαλιέρος 6972128310.


   

  ζ)  ΕΠΑΘΛΑ:

  -  Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

  - Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν  μετάλλια και διπλώματα.

  -  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

  6) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ  ΑΛΛΩΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

  (Εκτός Βαθμολογίας των ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ του Σ.ΕΓ.Α.Σ. και Οικονομικών Επάθλων)

   

  1)  ΑΝΔΡΩΝ    

  ( ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ή

  ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤ/ΤΑ)  

  4.500 μ.

  1998 και μεγαλύτεροι

  2)  ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

  (ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ . ή

  ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤ/ΤΑ)

  3.000 μ.

  1998 και μεγαλύτερες

              Στα παραπάνω αγωνίσματα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές – τριες των συλλόγων δρομέων υγείας, αλλά και γενικότερα κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός  που δεν έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και γενικότερα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

  Οι αθλητές – τριες που έχουν δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δηλώνονται υποχρεωτικά με το σωματείο τους,  μετέχουν κανονικά στη βαθμολογία και στα πριμ των κυκλικών αγώνων και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.  

  Τα αγωνίσματα 4.500μ. Ανδρών και 3.000μ. Γυναικών με ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με τα αντίστοιχα αγωνίσματα των κυκλικών αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αλλά με ξεχωριστή κατάταξη και απονομή.

  3)  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  (ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ)  

  1.500 μ.

  1999 – 2000 - 2001

  4)  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  (ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ.) 

  1.500 μ.

  1999 – 2000 - 2001

  5) ΑΓΟΡΙΩΝ      ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ

  1.000 μ.

  2002 – 2003 - 2004

  6) ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ   ΣΧΟΛΕΙΩΝ

  1.000 μ.

  2002 – 2003 - 2004

  α) ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ:

              ¨Οι ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις συμμετοχής για τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ(1.000 μ.) αλλά και για τα  ΓΥΜΝΑΣΙΑ (1.500 ΠΠ – ΠΚ) θα γίνονται, πριν από την έναρξη των αγώνων στο χώρο μπροστά από το σημείο εκκίνησης και τερματισμού και μόνο τις ώρες 08.30 – 09.45το πρωί, πριν από την έναρξη των αγώνων.

  ¨Οι συνοδοί των σχολείων πρέπει να έχουν μαζί τους συγκεντρωτική κατάσταση των μαθητών τους.

  ¨Για τα υπόλοιπα αγωνίσματα όλων των κατηγοριών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρώνονται 45΄ πριν από την ώρα εκκίνησης κάθε αγωνίσματος.

  ¨Για να δηλωθούν  οι αθλητές – τριες,  πρέπει απαραίτητα, να παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσης με το αθλητικό δελτίο ή την αστυνομική  ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό της ηλικίας τους.

  ¨Για τους ανήλικους αθλητές – τριες (κάτω των 18 ετών), εάν συμμετάσχουν με το σχολείο τους η απόδειξη της ηλικίας θα γίνεται δεκτή και με τη συγκεντρωτική κατάσταση από το σχολείο τους (δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο), υπογεγραμμένη από το διευθυντή ή το συνοδό Κ.Φ.Α.

  β)  ΕΠΑΘΛΑ:

  -  Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

  - Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν   μετάλλια και διπλώματα.

  -  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

  ΕΙΔΙΚΕΣ  ΑΝΑΦΟΡΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ  ΣΤΑ 4.500 μ. ΑΝΔΡΩΝKAI 3.000 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

   

  1) Οι τρεις (3) πρώτοι – ες  ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (1997 – 98).

   

  2) Ο πρώτος και πρώτη «ΔΗΜΟΤΕΣ Μήλου»  με ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ(που δεν έχουν δελτίο στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.).


   

  7. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

  α) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

   

  - Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έκδοσης 2014 – 2015.

  - Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

  β)  ΙΑΤΡΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

                ¨Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

  Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς.

  Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

              ¨ Οι ανεξάρτητοι αθλητές και οι μαθητές των σχολείων που δεν έχουν δελτίο  του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες.

  Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

  Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

              Όλοι οι συμμετέχοντες που δεν έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από ιατρό, πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη για τη συμμετοχή τους σχετικά με ότι έχει σχέση με την υγεία τους και ειδικά οι ανήλικοι υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι συμφωνούν για την συμμετοχή τους.

   

  ¨ Ο Δήμος Μήλου είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για τους αθλητές – αθλήτριες. Εκτός από την παρουσία ιατρού, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες  ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ στον τόπο τέλεσης των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκειά τους.

   

 • Πολυπληθής η συμμετοχή των δρομέων Σύρου στον 37ο Αγώνα Υγείας 20χλμ ΣΔΥΑ

  sdya37

  Ο 37ος αγώνας δρόμου Υγείας Αθήνας, που διοργανώνει ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, είναι ουσιαστικά ο πρώτος και σημαντικότερος αγώνας της Άνοιξης ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο. Ήδη σε όλους τους αγώνες του προγράμματος οι δηλώσεις συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 2.000, με πάνω από 1.750 δρομείς στον αγώνα των 20 χλμ., περισσότερες από 70 ομάδες στον αγώνα της σκυταλοδρομίας, καθώς και 250 παιδιά. Επιπλέον, για 4η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας σκυταλοδρομίας με ομάδες των 2 ατόμων που θα τρέξουν από 10 χλμ. Για  τους μικρούς δρομείς θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, αγώνας 2 χλμ.

  Η μεγάλη συμμετοχή κάθε χρόνο δρομέων, καθώς και η άψογη διοργάνωσή του, έχουν συμβάλει ώστε να θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα. Πολλοί δρομείς επιλέγουν τον συγκεκριμένο αγώνα εν όψει της προετοιμασίας τους για τους μαραθωνίους της Άνοιξης.

  Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.

  Στον αγώνα δρόμου 20 χλμ, πρόκειται να συμμετάσχουν αρκετοί δρομείς από την Σύρο, πιο συγκεκριμένα οι :

  Παπαηλία Ευαγγελία
  Τζαβάρα Ιωάννα
  Ρουσσουνέλου Ευαγγελία
  Μπισκετζή Μαρία
  Παπουτσάς Παναγιώτης
  Ρούσσος Γιάννης
  Βουτσίνος Ισίδωρος
  Χατζαντώνης Γιώργος,
  Καραμπάτσος Αθανάσιος
  Αρβανίτης Δημήτρης
  Νάκας Αλέκος

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε δρομική δικαίωση!

 • Αποτελέσματα Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθηνών 20χλμ

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 36ος αγώνας Δρόμου Υγείας Αθηνών 20χλμ, την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013. Στον αγώνα συμμετείχαν 1024 αθλητές και ανάμεσά τους αθλητές του συλλόγου μας, οι οποίοι έκαναν και οι τρεις καλύτερη προσωπική επίδοση στην απόσταση αυτή.

  Μανώλης Αργυρός με επίδοση 1:32:47 και θέση γενικής κατάταξης 132
  Σιδερής Παλαμάρης με επίδοση 1:38:49 και θέση γενικής κατάταξης 246
  Παναγιώτης Παπουτσάς με επίδοση 1:57:35 και θέση γενικής κατάταξης 623

  Συγχαρητήρια

 • Υπερμαραθώνια διαδρομή

  Στα 100 χιλιόμετρα της διαδρομής Ψάθα-Αλεποχώρι, έλαβε μέρος ο δρομέας του Συλλόγου μας Αγησίλαος Μακριδάκης, που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 10 ώρες και 35 δευτερόλεπτα, κατατάκτηκε στην 24η θέση, παίρνοντας παράλληλα την πολυπόθητη πρόκριση για τον ιστορικό αγώνα "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ", αποστάσεως 246 χιλιομέτρων (Αθήνα– Σπάρτη). Ο Άγηςείναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, καθώς τους τελευταίους μήνες είχε αφιερώσει πολλές ώρες προπόνησης για τον αγώνα αυτό.

  Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

 • 1ος ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
                    1ου ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
  «ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ»
                Παράλληλοι αγώνες 1km / 3km /5km            

  ΣΥΡΟΣ 2013
  Σάββατο 11 Μαΐου 2013

  Στέλιος Κυριακίδης:  Βοστώνη 1946 - Σύρος 2013


  1. Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Ο.Ε.Β.Α.Σ.), συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου (Ο.Π.Α.Σ.) ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ, στην μνήμη του ΑΘΛΗΤΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ «Στέλιου Κυριακίδη», για τα εικοσιπέντε χρόνια από το θάνατό του, το Σάββατο, 11 Μαΐου 2013, στο νησί της Σύρου.
  Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά, 3.000 μέτρων Ανδρών/Γυναικών και 5.000 μέτρων Ανδρών/Γυναικών, επί δημοσίας οδού.

  2. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που είναι :
  - Εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους Βετεράνων Αθλητών και ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας.
  - Όσοι δεν ανήκουν σε κάποιο Σύλλογο, ή Σωματείο, αλλά είναι ανεξάρτητοι αθλούμενοι.

  Στον Ημιμαραθώνιο και μόνο, οι συμμετέχοντες εκτός των ηλικιακών ορίων βετεράνων (άνδρες >=35 και γυναίκες >=30), ενώ έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα λάβουν αναμνηστικά του αγώνα αλλά δεν θα βραβεύονται.

  3.  Όλοι οι αθλητές μετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξετασθεί προηγουμένως από γιατρό.  Η διοργανώτρια αρχή ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας προκύψει σε αθλητή.

  4. Οι συμμετέχοντες με την δήλωσή/εγγραφή τους, αποδέχονται ταυτόχρονα την προβολή του ονόματος και της εικόνας τους προς τα Μ.Μ.Ε. από την Αγωνόδικο Επιτροπή.

  5. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Κάθε συμμετέχων μπορεί να προσφέρει, κατά βούληση, υλική ή οικονομική βοήθεια , για την ανακούφιση των απόρων του νησιού μας.

  6. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  ΑΝΔΡΩΝ : Α35 (35–39), Α40 (40–44), Α45 (45-49), Α50 (50-54), Α55 (55-59), Α60 (60-69), Α70 (70-79), Α 80 (80–89), Α 90 (90 – 99).

  ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Γ30 (30-34),Γ35 (35-39), Γ40 (40-44), Γ45 (45-49), Γ50 (50-54), Γ55 (55-59),
  Γ60(60 –69), Γ70 (70 –79), Γ 80 ( 80 – 89), Γ90 (90-99).

  Οι ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών καθορίζονται από την ηλικία του συμμετέχοντος την παραμονή της έναρξης κάθε διοργάνωσης, βάσει των κανονισμών της Ομοσπονδίας.

  7. Οι δηλώσεις συμμετοχής/εγγραφές θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους αθλητές μέχρι και το Σάββατο, 4 Μαΐου 2013. Καμία εκπρόθεσμη συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.

  8. Στους τρεις πρώτους νικητές των αγωνισμάτων θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα, ενώ, παράλληλα, θα βραβευθούν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές από τους άνδρες και τις γυναίκες.


  9. Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.


  10. Όλες οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας και του τελευταίου αγωνίσματος.


  11.  Πριν από την ώρα της απονομής, κανείς αθλητής ή αθλήτρια δεν θα μπορεί να παραλαμβάνει το μετάλλιο και το δίπλωμά του. Εάν  αθλητής/αθλήτρια απουσιάζει από την απονομή, το μετάλλιο και το δίπλωμα θα το παραλαμβάνει ο αρχηγός του εκάστοτε Συνδέσμου ή ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Α.Σ.


  12. Το ωρολόγιο πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί πριν από τον αγώνα, για πολύ σοβαρό λόγο, αφού πρώτα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι τουλάχιστον 30΄ λεπτά πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.


  13. Όλοι οι αγωνιζόμενοι πρέπει να παρουσιαστούν στην γραμματεία των αγώνων, το αργότερο μισή ώρα πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την δήλωσή τους, να παραλάβουν τον αριθμό και την ειδική κάρτα διαπίστευσης της συμμετοχής τους.

  ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  16:00 Προσέλευση αθλητών. Επιβεβαίωση Δηλώσεων Συμμετοχής

  17:00 Χαιρετισμοί επισήμων
  17:10 Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου δρόμου (Ανδρών – Γυναικών), «Στέλιος Κυριακίδης»
  17:20  Εκκίνηση δρόμου 1.000 μ. (Παιδιών)
  17:40  Εκκίνηση δρόμου 3.000 μ. (Ανδρών/Γυναικών)
  17:40  Εκκίνηση δρόμου 5.000 μ. (Ανδρών/Γυναικών)

  Σημείωση:
  1. Η Αγωνόδικος Επιτροπή μπορεί να τροποποιήσει το αγωνιστικό και ωρολόγιο πρόγραμμα, ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών. Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, με δική τους ευθύνη, οφείλουν να ενημερωθούν για τις όποιες πιθανές αλλαγές του προγράμματος.

  2. Για ό,τι άλλο δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη, την απόλυτη αρμοδιότητα για διευκρινίσεις και αποφάσεις, έχει η Οργανωτική και Αγωνόδικος Επιτροπή της Ομοσπονδίας (Ο.Ε.Β.Α.Σ.) .

  3. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της αρμόδιας Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού (Ε.Ο.Κ.Κ.Α.).

  Πληροφορίες : Μανώλης Αργυρός, τηλ.6939242433


  ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Β.Α.Σ.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Α.Σ.      Η ΕΦΟΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
     ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ                                       ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

elliniko kafeneio kanakarisluxMINI MARKEToinoagorao kokkinossyrigasfournos tis agorasglobaldenaxasbidalisliquidwindArmakolas smallto farmakeio armakolaCreamAndDustaegean beauty armakola eleni