Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

  Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του κολυμβητηρίου Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ, ημέρα Κυριακή 7/2/2016και ώρα 11 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ.

  Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  - Απολογισμός δράσης της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

  - Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών

  - Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

  Όποιο μέλος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5/2/2016, να επικοινωνήσει με τον κο Μανώλη Αργυρό ή να αποστείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  Επισημαίνουμε ότι η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία αν παρευρίσκεται τουλάχιστον το 1/3 των ταμειακά εντάξει μελών και οι αποφάσεις της λαμβάνονται με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων.

  Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής.

  Απευθυνόμαστε σε όλους  και ιδιαίτερα στους νέους,  που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές του αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

  Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

 • Κοπή πίτας 2016

 • Ευχαριστήριο χορηγών

  Ευχαριστήριο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Δρομείς Σύρου»

  pita16 

  Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου ο Σύλλογος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου παραβρέθηκαν στην πρώτη επίσημη εκδήλωσή του για το νέο έτος.
  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απολογισμός των πεπραγμένων για το περασμένο έτος και θα παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός των δραστηριοτήτων του για το έτος 2016. Τιμήθηκε ο συριανής καταγωγής, μαραθωνοδρόμος, καθηγητής Χειρουργικής και Διευθυντής της Β' Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Μεταξάς”, Ιάκωβος Ν. Νομικός. 

  Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας :

  • Το ζαχαροπλαστείο «Κανακάρης»
  • Το κατάστημα ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων «Επιλογές», Κ.Βαλσαμάκη
  • Το κατάστημα αθλητικών ειδών Admiral
  • Την εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Terranova