Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

 • Συμμετοχή σε διασυλλογικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης

  Συμμετοχή σε διασυλλογικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης -Τήνος 2016

  Το Σαββάτο 19 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Τήνου θα πραγματοποιηθεί, για τέταρτη χρονιά, διασυλλογικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το τουρνουά έχει την έγκριση της Ελληνικής Φίλαθλους Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

  Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρομείς Σύρου», στην προσπάθειά του να εκκινήσει το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Σύρο, συμμετέχει στο τουρνουά με 3 αθλητές, τον Σωτήρη Δημητράκη, τον Γιώργο Κόκκορη, και τον Νίκο Φρέρη. Οι 3 αθλητές αυτοί είναι αυτοί που ξεχώρισαν στο "εσωτερικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ", που, τα τελευταία χρόνια, διοργανώνεται στο 2ο Γυμνάσιο Σύρου. Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς Γιώργο Ξανθάκη και Γιώργο Κοτσιπετσίδη για την βοήθειά τους.


  Διοργανωτές του τουρνουά είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Τήνου και ο Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου.


  Συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Π.Σ Δρομείς Σύρου, Α.Ο. Δόξα Πεύκης, Α.Σ. Το Γυμνάσιο, Α.Ο. Κορωνίδας Γαλατσίου, Α.Ο.Σ. Τελαμών, Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου.

  Πρόγραμμα Αγώνων
  Παιδικές και εφηβικές κατηγορίες: 8.30 - 14.00
  Ανδρικό: 16.30 - 22.00

  Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για οποιονδήποτε άλλον θέλει να πάρει μέρος. Θα δοθούν μετάλλια στους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.


  Δηλώσεις συμμετοχής στον Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου.
  Τηλ. επικοινωνίας 6977750802

  ping pong tinos 2016