Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

 • Ευχαριστήριο στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

  Ευχαριστούμε πολύ το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Σύρου Ερμούπολης για την παραχώρηση της αίθουσας με βάρη που βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο "Δημήτριος Βικέλας". Η αίθουσα διατίθεται για τα μέλη του Συλλόγου μας, τις παρακάτω ώρες και ημέρες:

  Δευτέρα και Τετάρτη 17:00 - 19:00

  Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 19:00 - 21:00

   

  gym1

  gym2

  gym3

 • Ετήσια συνδρομή

  Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό της ετήσιας συνδρομής καθορίστηκε στα 10€.

  Σας παρακαλούμε, να φροντίσετε για την έγκαιρη οικονομική σας τακτοποίηση, καθώς, όπως γνωρίζετε, η συνδρομή μας είναι ο βασικός και κύριος πόρος του Συλλόγου.

  Η είσπραξη της συνδρομής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • κατάθεση του ποσού των 10€, στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR56 0171 6730 0066 7313 8086 476 / όνομα δικαιούχου Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς Σύρου.
  • κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ταμία του Συλλόγου, κο Ισίδωρο Παλαμάρη τηλ. 6936691747.

  Όλα τα ιδρυτικά μέλη έχουν ήδη πληρώσει το ποσό της συνδρομής τους.για το τρέχον έτος.

 • Αποτελέσματα αθλητών του Συλλόγου στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και στον 9ο Ημιμαραθώνιο Θ. Σταμόπουλος

  5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας:

  Συμμετοχές δρόμου 21,1 χιλιομέτρων
  Δημήτρης Κούβαρης: 2:22:01
  ‘Αγης Μακριδάκης: 1:39:20
  Γιώργος Δεναξάς: 1:38:16
  Μιχάλης Βακόνδιος: 1:52:10
  Μαρία Μπισκετζή: 2:17:55
  Τάσος Βλάχος: 2:00:56
  Βασίλης Πάσσαρης: 2:00:57
  Γιώργος Ρόζος: 2:40:02
  Αργύρης Ρούσσος: 1:44:03
  Αλέξης Κοντογεώργης: 1:59:50
  Διονύσης Μεσσάρης: 1:58:13
  Ιωάννης Ρούσσος: 2:17:51
  Δημήτρης Αρβανίτης: 1:39:01
  Ισίδωρος Βουτσίνος: 1:59:04
  Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: 1:44:00

  Συμμετοχές δρόμου 5 χιλιομέτρων
  Αναστασία Κασάνη: 0:51:49
  Άρης Κορφιάτης: 0:39:54
  Λούης Γάδ: 0:25:29
  Βελούδου Γεωργία: 0:28:18
  Ζάννες Ρούσσος: 0:45:20

  Συμμετοχές δρόμου 3 χιλιομέτρων
  Συμεών Παπαγεωργίου: 0:18:25
  Βελούδου Γεωργία: 0:16:28

  9ος Ημιμαραθώνιος Θ. Σταμόπουλος (Καλαμπάκα - Τρίκαλα)

  Συμμετοχές δρόμου 21,1 χιλιομέτρων
  Γιώργος Ζαγκούλης: 01:36:35
  Αλέκος Νάκας: 01:47:46
  Γιάννης Πρίντεζης: 01:43:24
  Ισίδωρος Παλαμάρης: 01:23:52
  Γιώργος Βαρβαρήγος: 02:19:17
  Νίκος Αλτουβάς: 01:47:49

 • Πολυπληθής η συμμετοχή του Συλλόγου σε αγώνες δρόμου

  hmimarathonios athinas

  Την Κυριακή 20 Μαΐου 2016 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας θα μας εκπροσωπήσουν σε δύο από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα της Άνοιξης, στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα – Τρίκαλα. Μένουμε συντονισμένοι…
  Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε δρομική δικαίωση!


  5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2016
  Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθήνας. Η απήχηση του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες μυημένους δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο αλλά και απλούς πολίτες που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα μεγάλο μαζικό δρομικό γεγονός. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Ημιμαραθώνιου Δρόμου (21.100μ.), 3 και 5 χιλιομέτρων και 1000μ για αθλητές ΑΜΕΑ & Special Olympics. Όλοι οι αγώνες δρόμου έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην καρδιά της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, διανύοντας διαφορετικές διαδρομές στο ιστορικό κέντρο και τις βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης

  .
  Συμμετοχές Ημιμαραθωνίου δρόμου
  Δημήτρης Κούβαρης, ‘Αγης Μακριδάκης, Γιώργος Δεναξάς, Μιχάλης Βακόνδιος, Μαρία Μπισκετζή, Τάσος Βλάχος, Βασίλης Πάσσαρης, Γιώργος Ρόζος, Αργύρης Ρούσσος, Αλέξης Κοντογεώργης, Διονύσης Μεσσάρης, Γιάννης Ρούσσος, Δημήτρης Αρβανίτης, Σιδερής Βουτσίνος, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος
  Συμμετοχές δρόμου 5 χιλιομέτρων
  Αναστασία Κασάνη, Άρης Κορφιάτης, Σίσσυ Κλαπανάρα, Λούης Γαδ


  9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»
  Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» στη διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα. Η μεγάλη συμμετοχή κάθε χρόνο δρομέων, καθώς και η άψογη διοργάνωσή του, έχουν συμβάλει ώστε να θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα. Πολλοί δρομείς επιλέγουν τον συγκεκριμένο αγώνα εν όψει της προετοιμασίας τους για τους μαραθωνίους της Άνοιξης. Ο αγώνας διεξάγεται σε επίπεδη ασφάλτινη διαδρομή και θεωρείται ένας από τους «γρηγορότερους» ημιμαραθωνίους της Ελλάδας. Εκτός από τον αγώνα των 21,1 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και αγώνας 6 km και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά.


  Αθλητές του Συλλόγου μας που θα συμμετάσχουν στον ημιμαραθώνιο δρόμο:
  Γιώργος Ζαγκούλης, Αλέκος Νάκας, Γιάννης Πρίντεζης, Ισίδωρος Παλαμάρης, Γιώργος Βαρβαρήγος, Νίκος Αλτουβάς

 • Φωτογραφίες από την χοροσπερίδα

  Την Παρασκευή 11 Μαρτίου στην ταβέρνα «Ο Ραφογιάννης», στην Αζόλιμνο αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας μαζευτήκαμε και γιορτάσαμε τις απόκριες. Ντυμένοι αποκριάτικα, με πολύ γλέντι, φαγητό, χορό περάσαμε πολύ ωραία. Για του λόγου το αληθές...

   

 • Πρόσκληση σε αποκριάτικη χοροεσπερίδα

  μασκα

  Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρομείς Σύρου» σας καλεί, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, ώρα 20.30, στην ταβέρνα «Ο Ραφογιάννης», στην Αζόλιμνο. Ελάτε να γιορτάσουμε τις απόκριες ντυμένοι αποκριάτικα, με γλέντι, φαγητό, χορό και εκπλήξεις. Στην εκδήλωση θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά.
  Η τιμή ορίζεται στα 15 ευρώ κατά άτομο στην οποία περιλαμβάνονται ζωντανή μουσική, πλούσιο μπουφέ, άφθονο κρασί και αναψυκτικά.
  Θερμή παράκληση, να ειδοποιήσετε έγκαιρα για τις κρατήσεις θέσεων, μέχρι την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Ενημερώστε τον Ισίδωρο Παλαμάρη στο τηλ. 6936691747 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


  Σας περιμένουμε όλους με την παρέα σας να περάσουμε ένα όμορφο και κεφάτο βράδυ.

  Δρομείς Σύρου

 • Προκήρυξη αγώνα δρόμου Άνω Μεράς Μυκόνου

  Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  2ος Λαϊκός Αγώνας Μαούς - Άνω Μερά Μυκόνου

  Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κυκλάδων, το τμήμα στίβου του ΑΟΜυκόνου και o A.Σ. Άνω Μεράς προκηρύσσουν τον λαϊκό αγώνα δρόμου με την επωνυμία Ο γύρος της Μαούς – Άνω Μερά ο οποίος θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Άντρες (γεννημένοι από το 2000 και μεγαλύτεροι), Γυναίκες (γεννημένες από το 2000 και μεγαλύτερες), μαθητές γυμνασίου (2001-2003) μαθήτριες γυμνασίου (2001-2003), μαθητές δημοτικών σχολείων (2004-2007), μαθήτριες δημοτικών σχολείων (2004-2007)

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

  3. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 17:00

  3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άνω Μερά Μυκόνου

  Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία της Άνω Μεράς

  4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  α) Αποστάσεις

  13.700 μέτρα Αντρών
  13.700 μέτρα Γυναικών

  8.000 μέτρα Αντρών για περιπατητές
  8.000 μέτρα Γυναικών για περιπατητές.
  8.000 μέτρα Αντρών
  8.000 μέτρα Γυναικών
  1.600 μέτρα Γυμνασίων (Αγόρια)
  1.600 μέτρα Γυμνασίων (Κορίτσια)
  900 μέτρα Δημοτικών σχολείων (Αγόρια)
  900 μέτρα Δημοτικών σχολείων (Κορίτσια)

  β) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, είτε έχουν επίσημο δελτίο του ΣΕΓΑΣ, είτε όχι.

  γ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επιτόπου μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Οι αθλητές που έχουν στείλει δηλώσεις συμμετοχής επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγωνίσματος τους.

  δ) Έπαθλα

  Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας απονέμονται μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής, ενώ διπλώματα συμμετοχής απονέμονται και σε όλους τους συμμετέχοντες.

  ε) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

  - Στους αγώνες ισχύουν οι πρόσφατοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.
   Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων Δημήτρη Τσαρτσάλη σύμφωνα με τους κανονισμούς.

  στ) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

  • αθλητές διαθέτουν δελτίο συλλόγου, μπορούν να προσκομίσουν το δελτίο ως απόδειξη ότι έχουν εξεταστεί από ιατρό με την προϋπόθεση ότι το δελτίο διαθέτει στο πίσω μέρος του πρόσφατη θεώρηση από τον ιατρό.

  Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς.
  Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
  • Οι ανεξάρτητοι αθλητές και οι μαθητές των σχολείων που δεν έχουν θεωρημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας., πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες.
  Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
  Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

  Όλοι οι συμμετέχοντες που δεν έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από ιατρό, πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη για τη συμμετοχή τους σχετικά με ότι έχει σχέση με την υγεία τους και ειδικά οι ανήλικοι υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους ότι συμφωνούν για την συμμετοχή τους.

  • Ο Δήμος Μυκόνου είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για τους αθλητές – αθλήτριες. Εκτός από την παρουσία ιατρού, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ στον τόπο τέλεσης των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκειά τους.