Δρομείς Σύρου

syrosrunners athiles

syros imi 2014 dromeis dek 14 2  dromeis dek 14 proti propoinisi 2015 dromeis tinos syrosrunners athiles2

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ

karta melus

  •  Παρέχεται από το Σύλλογο αποκλειστικά και μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του.
  •  Στην κάρτα μέλους απεικονίζεται η σφραγίδα του Συλλόγου, η υπογραφή του προέδρου και το ημερολογιακό έτος ισχύς της. Επίσης, αναγράφει το ονοματεπώνυμο του μέλους και τον αριθμό μητρώου του.
  • Η ισχύς της κάρτας μέλους έχει διάρκεια ένα ημερολογιακό έτος, (01/01-31/12). Μετά το τέλος του ημερολογιακού έτους απαιτείται ανανέωσή της.
  • Ο Σύλλογος στα πλαίσια του καταστατικού του και της ιδεολογίας του, συνεργάζεται με τοπικούς φορείς μεριμνώντας για τα μέλη του, παρέχοντας τους αποκλειστικά προνόμια.
  • Οι προσφορές-προνόμια από τους συνεργαζόμενους φορείς, για τα μέλη του Συλλόγου, ισχύουν με την επίδειξη της κάρτας, ενώ οι συνεργαζόμενοι φορείς-υπηρεσίες θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου : www.syrosrunners.gr
  • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας ο κάτοχος θα πρέπει να αποστείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσει με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ.).
  • Ο Σύλλογος δε φέρει καμία ευθύνη προς τα μέλη του, στην περίπτωση που, οποιοσδήποτε από τους συνεργαζόμενους φορείς αδυνατεί στην εκπλήρωση της υποσχόμενης παροχής.
  • Τόσο ο Σύλλογος, όσο και οι συνεργαζόμενοι φορείς, δεν επωφελούνται οικονομικά από τις συγκεκριμένες προσφορές-υπηρεσίες που παρέχουν.
  • Αλλαγή, ανανέωση ή και κατάργηση της συνεργασίας με συγκεκριμένο φορέα, διατηρεί αποκλειστικά και μόνο ο Σύλλογος. Επιπρόσθετα, οποιαδήποτε διακοπή συνεργασίας από τους συνεργαζόμενος φορείς προς τα μέλη του Συλλόγου πραγματοποιείται με σχετική γνωστοποίηση του εκάστοτε φορέα προς το Δ.Σ. του Συλλόγου.
  • Οι κάρτες μέλους για το έτος 2017 έχουν εκδοθεί, για την παραλαβή τους επικοινωνήστε με τον Ισίδωρο Παλαμάρη τηλ. 6936691747 ή τον Τάκη Παπουτσά.τηλ. 6944593828

Συμβελημένα καταστήματα

 Επωνυμία Είδος καταστήματος Διεύθυνση  Ποσοστό έκπτωσης

kanakaris

ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΙΚ.ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 27  10%

ΑΞΑΡΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΝΕΩΡΙΟΥ 20  9%

ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ   15%

oinoagora

ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

 

ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΝΕΩΡΙΟΥ Κ' ΠΕΤΡΙΤΖΗ 10%

 

denaxas loukoumiaΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΥΡΟΥ ΔΕΝΑΞΑΣ

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ - ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ 15%

palamaris

ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΡΟΥ 10%

 

karampoula farmakeioΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 11 15%

makridakis

 

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΡΩΙΟΥ 3

10%

σε όλα τα είδη εκτός των φαρμάκων

isidoros armakolas ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

τηλ. 6932829544 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

10%