Οι σκοποι του συλλογου

η δια βιου ασκηση για υγεια

Ο Α.Π.Σ Δρομείς Σύρου από το 2013 έχει μπει ενεργά στο χάρτη του δρομικού κινήματος με αγώνες που έχει καθιερώσει όλο το χρόνο. Μερικοί από τους αγώνες είναι το Syros Run, Dellagrazia Run, Syros City Trail, Vari Run, Finikas Run και Faros Challenge. 

Όλοι οι αγώνες μας έχουν σκοπό την τόνωση του ενδιαφέροντος και την παρακίνηση των πολιτών να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο ειδικότερα και η δια της σωματικής άσκησης συμβολή στη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας, η βελτίωση της ανθρώπινης ευεξίας και ποιότητας ζωής και η καλλιέργεια του χαρακτήρα.

6

ΑΓΩΝΕΣ

OLD91Y0
Λίγα λόγια για εμάς...

Ο Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου ξεκίνησε το 2013 από μια μεγάλη παρέα φίλων, οπού όλοι τους είναι λάτρεις των δρομικών αποστάσεων σε δρόμους και βουνά.

Η ιστορία του σωματείου μας ξεκίνησε όταν όλοι μας βρεθήκαμε να κάνουμε προπονήσεις στο ίδιο μέρος, αλλά με ίδιο σκοπό και όνειρο. Να φτιάξουμε ένα αθλητικό σωματείο και να διοργανώνουμε αγώνες για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος του Αθλητικού Σωματείου μας είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η ανάπτυξη κοινής δράσης όσων ασχολούνται ή είναι φίλοι του αθλητισμού, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Η καλλιέργεια και ανάπτυξη φίλαθλου πνεύματος και αθλητικής παιδείας, η ενίσχυση της άμιλλας, του αισθήματος κοινωνικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης.

Δ.Σ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΥΡΟΥ

Παναγιώτης Παπουτσάς

Πρόεδρος

Jon Bakken

Founder / Ceo
Contact Me

Λουίζα Βαρθαλίτου

Αντιπρόεδρος

Andrea Velle

HR Director

Στράτος Λαγουδάκης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Elle Aasen

Lead Developer
Contact Me
Shopping Basket